Nordens största,
men den mest lokala

iStock-1178116244-1920x1280.jpg

Vilka vi är

Retta-koncernen är Nordens största expert på tjänster inom förmedling och förvaltning av bostäder, fastigheter och verksamhetslokaler. Vi erbjuder våra kunder heltäckande lösningar inom fem olika områden. I koncernen Retta ingår Retta Isännöinti, Retta Management och Huoneistokeskus i Finland. Retta AB ansvarar för affärsfunktionerna i Sverige och är ungefär 170 medarbetare födelat i sverige.

I Sverige har vi större kontor i Stockholm, Västerås, Malmö samt Göteborg. Vi har även en del mindre lokalkontor på olika orter i Sverige.

Bland våra kunder finns fastighetsaktiebolag, privata och offentliga ägare, bostadsbolag, fondbolag, banker och andra aktörer inom fastighetssektorn. Alla våra företag utvecklar sina tjänster och produkter med fokus på en bättre kundupplevelse. Hur kunden upplever vår service grundar sig i vår förmåga att utveckla kundorienterade tjänster, ha bra service och en gedigen, yrkeskunnig verksamhet. Vi har som klart mål att vara en samarbetspartner med alla våra kunder.

Retta-koncernen sysselsätter ungefär 1 500 experter och koncernen omsätter över 130 miljoner euro. Retta ägs av den nordiska kapitalinvesteringsfonden Altor Fund IV.