Referenser

Cropped shot of two businesspeople working on a laptop in the boardroom

Våra smarta kunder

Genom att arbeta i dedikerade team identifierar Retta åtgärder för maximal värdeutveckling av våra kunders fastigheter. Vi arbetar proaktivt med beprövade processer i syfte att erbjuda en trygg och säker förvaltning.

Våra typiska kunder är svenska eller utländska fastighetsägare eller fastighetsfonder som har en begränsad, eller ingen egen, fastighetsförvaltning. Merparten av våra kunder har köpt fastigheter som en finansiell investering, ofta med en långsiktig ambition att äga och utveckla fastigheten.

Vi hjälper dem att öka värdet på sina fastigheter, att bevara kvalitén och att identifiera potentialen i sitt fastighetsbestånd. Våra kunder finns över hela Europa och gemensamt för dem är att de har ett fastighetsinnehav i Sverige och ibland också i övriga Norden.

Klicka på någon av våra referenskunder nedan för mer information.

Vi tar ansvar för kundens fastighet

Vi erbjuder en högkvalitativ fastighetsförvaltning med hjälp av ett skräddarsytt team som har stor kompetens och erfarenhet och som tar ett stort ansvar för kundens fastighet och dess hyresgäster.

Så här säger våra kunder

Rettas driftstekniker är helt enkelt bäst i branschen. Med ett snabbt agerande, kompetenta insatser och ett korrekt uppträdande är de en optimal samarbetspartner, inte minst eftersom de är populära bland våra hyresgäster.

Hansi Danroth, Mengus

Det bästa med Retta är att de kan erbjuda en komplett leverans av alla fastighetstjänster, från drift och förvaltning till asset management och bolagsledning. Det innebär att vi klarar oss med en enda leverantör för det börsnoterade bolagets alla behov, något som gör livet enkelt för oss så att vi kan fokusera på värdeskapandet i fastigheten och bolaget.

Mikael Igelström, Styrelseordförande Saltängen Property Invest

Rettas ekonomer, förvaltare och projektledare har varit ett mycket flexibelt stöd för vår egen AM-organisation. Det har också varit enormt enkelt att prata med Rettas ledning när vi behövt stöd och velat se snabba ryck.

Kristina Jonsson Director Asset Management Barings

Några av våra kunder

Alecta Fastigheter
Trophi Fastighets AB
IF Metall
K-Fastigheter
Kallebäck Property invest
Northern Horizon
Cavendo
Estea
K-Fastigheter