Asset management

Strategisk värdeutveckling

Vi hittar potentialen

Rettas strategiska förvaltning, som i branschen brukar kallas för Asset Management, är en mer finansiellt inriktad ”superförvaltning” med målsättningen att öka värdet på våra kunders fastigheter. Det rör sig om en aktiv förvaltning av fastighetens tillgångar.

Målet är att hitta den optimala potentialen i varje fastighet och på så sätt få ut ett större värde ur fastigheten. Enkelt uttryckt försöker vår strategiska förvaltning lyfta varje fastighet till nya höjder.

Businesswoman smiling at meeting table, listening, learning, success, happiness

Vårt mål är att öka värdet

Nästan alla fastigheter har dolda värden. Möjligheter som man måste ta ett steg tillbaka för att de. Våra superförvaltare har stor erfarenhet av att hitta potentialen i kundernas fastigheter.

Business people walking and talking discussing ideas in the office

Låt oss revidera din plan

Rettas strategiska förvaltning skapar ofta en reviderad affärsplan för fastigheten där utvecklingsmöjligheterna beskrivs. I praktiken är det Retta:s projektutvecklingsteam som sedan realiserar de idéer som den strategiska förvaltningen föreslår. Vår kunskap och gedigna branscherfarenhet ger oss möjlighet att se fastighetsförvaltning i ett bredare perspektiv, ofta utanför den traditionella ”boxen”.

Oberoende av de föreslagna förändringarnas storlek tar vi på Retta ett helhetsansvar från koncept till genomförande. Eftersom vi med våra sex affärsområden har en komplett tjänsteportfölj kan vi bistå med allt från strategisk rådgivning och ekonomisk planering till genomförande och förvaltning. Vår strategiska förvaltning bidrar vi till värdeutveckling i våra kunders fastigheter.

Så här säger våra kunder

Rettas driftstekniker är helt enkelt bäst i branschen. Med ett snabbt agerande, kompetenta insatser och ett korrekt uppträdande är de en optimal samarbetspartner, inte minst eftersom de är populära bland våra hyresgäster.

Hansi Danroth, Mengus

Det bästa med Retta är att de kan erbjuda en komplett leverans av alla fastighetstjänster, från drift och förvaltning till asset management och bolagsledning. Det innebär att vi klarar oss med en enda leverantör för det börsnoterade bolagets alla behov, något som gör livet enkelt för oss så att vi kan fokusera på värdeskapandet i fastigheten och bolaget.

Mikael Igelström, Styrelseordförande Saltängen Property Invest

Rettas ekonomer, förvaltare och projektledare har varit ett mycket flexibelt stöd för vår egen AM-organisation. Det har också varit enormt enkelt att prata med Rettas ledning när vi behövt stöd och velat se snabba ryck.

Kristina Jonsson Director Asset Management Barings

Kontakta oss om Asset Management & Services

Vill ni ha hjälp med strategisk förvaltning? Kontakta Aron Gunnarsson så hjälper han er hitta den optimala potentialen i era fastigheter.

 

Aron Gunnarsson

aron.gunnarsson@retta.se

08-120 322 00

Aron Gunnarsson