Sebastian Krapf blir ekonomidirektör för Realia Group

Dela nyhet:

EM Sebastian Krapf har utsetts till ekonomidirektör och medlem i ledningsgruppen för koncernen Realia Group från och med den 8 augusti 2018. Krapf övergår till Realia Group från Vincit Group, där han har arbetat som ekonomidirektör. Krapf har också tidigare arbetat bland annat som ekonomidirektör för OpusCapita Group och vid Konecranes i Finland och i Asien.

”Realia Group har en stark tillväxtstrategi i de nordiska länderna och företagsförvärv är en av hörnstenarna i strategin. Sebastian Krapf har gedigen erfarenhet av ledningsuppgifter inom ekonomiförvaltning samt av internationell affärsverksamhet. Hans mångsidiga kompetens kommer att stöda koncernens utveckling på bästa sätt. Det gläder mig mycket att vi får Sebastian Krapf i ledningen för Realia Groups ekonomiförvaltning och som medlem i Realia Groups ledningsgrupp”, säger Matti Bergendahl, vd för Realia Group Oy.

”Fastighetsförvaltning och -förmedling är en intressant bransch och branschledande Realia Group väcker naturligtvis särskilt intresse. Realia Group har en stark strategi och bolaget växer och utvecklas kraftigt just nu. Jag ser fram emot att ta del av bolagets framtida utveckling”, säger Sebastian Krapf.

Sebastian Krapf ansvarar för koncernen Realia Groups ekonomiförvaltning och finansiering i alla de nordiska länderna och Baltikum. Han rapporterar till koncernens vd.

 

Mer information:

Matti Bergendahl, verkställande direktör, Realia Group Oy, tfn 040 833 5461

Sebastian Krapf, ekonomidirektör (fr.o.m. 8.8.2018), Realia Group Oy, tfn 040 747 6978

 

Realia Group Oy är Nordens största expertkoncern inom tjänster för förmedling och förvaltning av bostäder, fastigheter och verksamhetslokaler. I Realia Group ingår Huoneistokeskus, SKV Fastighetsförmedling, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti och Realia Management. Ober-Haus och Hestia ansvarar för affärsverksamheterna i Baltikum, Sverige och Norge. Realia Group omsätter årligen cirka 139 miljoner euro och sysselsätter över 1 900 personer. Gemensamt för alla företag är att de betonar kundnöjdheten, som uppnås genom skräddarsydda produkter samt aktiv och professionell service. www.realiagroup.fi