Ulla Bono ny direktör för juridiska ärenden inom Realia Group-koncern

Dela nyhet:

Ulla Bono har utnämnts till direktör för juridiska ärenden och medlem i ledningsgruppen inom Realia Group-koncernen den 18 september 2017. Bono kommer till Realia Group från Ahlstrom Oyj där hon innehade tjänsten som direktör för juridiska ärenden.

”Vi är mycket nöjda över att Ulla Bono tar ansvaret för Realia Groups juridiska ärenden. Realia Group växer kraftigt i Finland och expanderar även internationellt genom företagsförvärv. Ulla Bonos erfarenheter och kunnande är ett utmärkt tillskott i koncernen under dessa förändringar. Vår ambition är att bli en allt starkare koncern med gedigen expertis inom fastighetsförmedling och -förvaltning, och hennes bakgrund utgör ett utmärkt stöd för utvecklingen av Realia Group och dess koncernbolag”, säger Matti Bergendahl, vd för Realia Group Oy.

”Realia Group är en högintressant branschledande koncern inom fastighetsförmedling och -förvaltning. Koncernen har en tydligt formulerad ambition att ytterligare expandera kraftigt genom satsningar på utveckling av experttjänster och internationalisering. Jag ser fram emot att få börja utveckla Realia Group till den bästa koncernen i dess samtliga branscher tillsammans med kunder, medarbetare och experter”, säger Ulla Bono.

Som direktör för juridiska ärenden kommer Ulla Bono att ha nationellt och internationellt ansvar för Realia Groups juridiska ärenden, och hon rapporterar till koncernens vd.

Mer information
Ulla Bono, direktör för juridiska ärenden (från 18.9.2017), Realia Group Oy, tfn 050 539 0893

Matti Bergendahl, verkställande direktör, Realia Group Oy, tfn 040 833 5461

Realia Group är Nordens största expertkoncern för tjänster inom förmedling och förvaltning av bostäder, fastigheter och verksamhetslokaler. I Realia Group ingår Huoneistokeskus, SKV Fastighetsförmedling, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti och Realia Management. Ober-Haus och Hestia ansvarar för affärsverksamheterna i Baltikum, Sverige och Norge. Realia Group omsätter årligen cirka 114 miljoner euro och sysselsätter över 1 900 personer. Gemensamt för alla företag är att de betonar kundnöjdheten, som uppnås genom skräddarsydda produkter samt aktiv och professionell service. www.realiagroup.fi